Vi er hos dig hurtigt – typisk inden for få timer

Vilkår og betingelser​

Produktinformation:

Vi benytter den miljøgodkendte gift Ficam® D. Du kan læse mere om giften på miljøstyrelsens hjemmeside: www.mst.dk

Priser:

Alle priser er inkl. moms.

Bestilling:

Ved bestilling af vores service kan du nå at afbestille op til 12 timer før det aftalte tidspunkt for bekæmpelse af dit hvepsebo. tilbuddet om at købe vores service på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling:

Vi gemmer ikke dine kontooplysninger, da der ikke kan betales via PBS, men via bankoverførsel, mobile pay eller kontant. Der betales, når opgaven er udført.

Reklamation:

En eventuel reklamation i forbindelse med opdagelse af, at problemet ikke er løst, må tidligst finde sted 7 dage efter, at vi har bekæmpet dit hvepsebo.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Hvis den bestilte service leveres for sent som følge af uroligheder, brand, vejarbejde, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende, ydes der ikke kompensation, og vores service kan ikke afbestilles, hvis vi først er på vej.

Fortrydelsesret

Såfremt du fortryder din bestilling, må du aflyse senest 12 timer før den aftalte tid for bekæmpelsen af dit hvepsebo. Hvis tidsfristen overskrides forbeholder vi os retten til at opkræve for bekæmpelse af hvepseboet.

Hjemmesiden drives af firmaet:

Hvepseekspert.dk

Brunemarksvej 3

3490 Kvistgård

Forbehold for ændringer:

Hvepseekspert.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er ​gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

​Hvepse Ekspert

Brunemarksvej 3

3490 Kvistgård

Find rute på Google Maps

CVR: 38818635

Vilkår og betingelser

Privatlivspolitik

Telefontid 7-20

Ring og få en fast pris på din bekæmpelse

Telefon: 30 22 96 76

lasseengmann@hotmail.com