Vi er hos dig hurtigt – typisk inden for få timer

Ofte stillede spørgsmål

Læs mere nedenfor, om hvordan vi arbejder eller tag kontakt til os nu, hvis du har et hvepseproblem.

Gener ved hvepsebekæmpelse

Når vi har giftbehandlet vil der typisk være en øget aktivitet i en kort periode. Vinduer og døre tæt på hvepseboet tilråder vi at du lukker.

Nogle få af vores kunder oplever at halvdøde hvepse finder ind i huset. Det sker sjældent, men er til stor irritation for dem der bor i huset. Vi er desværre ikke herre over det fænomen, da det skyldes små sprækker i huset der muliggør at hvepsene finder ind. Vores råd er, at du som kunde forsegler de revner som muliggør hvepsenes indtrængen, med en fuge, tape eller andet som lukker revnerne til.

 

Kommer hvepsene igen?

Nogle kunder mener at de oplever at hvepsene er flyttet eller dem fra sidste år er vendt tilbage. Men hvepsene hverken flytter eller vender tilbage. De dør når vi har behandlet boet. Hvis der er hvepse et nyt sted, er det fordi du har fået et nyt hvepsebo.

 

Det vil vi bede dig om at hjælpe os med

Vi kører ofte bil eller behandler hvepsebo når du ringer. For at holde udgiften på et minimum har vi sparet sekretæren væk. Vi vil derfor typisk bede dig at maile eller smsse din adresse og det tidsinterval vi har aftalt i telefonen. Når vi er færdig med at behandle hvepsebo hos kunden før opgaven hos dig, sender vi en sms med ankomsttidspunktet som GPSśen anslår.

Giften vi benytter os af

Giften vi benytter er en miljørigtig og godkendt hvepsegift. Den hedder Ficam D. Du kan læse om den her. Hvis du oplever rester af hvepsegift fra behandlingen af hvepseboet, bedes du spule det væk med vand.

 

Så hurtigt er vi fremme

Vi prøver for så vidt muligt at løse hvepseproblemet samme dag du ringer. Jo tidligere du ringer på dagen, desto større sandsynlighed er der for at vi klarer problemet samme dag.

 

Du behøver ikke at være hjemme når vi behandler

Hvis du kan se hvor hvepsene flyver ind, så kan vi behandle boet uden at hvepseboet er synligt. Tag eventuelt et billede af indflyvningsstedet, eller marker indgangen med et stykke tape eller andet. Så ved vi hvor vi skal behandle og du behøver derfor ikke at vente hjemme.

 

​Hvepse Ekspert

Brunemarksvej 3

3490 Kvistgård

Find rute på Google Maps

CVR: 38818635

Vilkår og betingelser

Privatlivspolitik

Telefontid 7-20

Ring og få en fast pris på din bekæmpelse

Telefon: 30 22 96 76

lasseengmann@hotmail.com