Vi er hos dig hurtigt – typisk inden for få timer

Hvepseeksperten Lasse

 

Lasse Engmann har boet hele sit liv på landet og ved alt om hvepse, og hvordan man bekæmper dem. Med hvepsene helt inde på livet har det været et naturligt skridt at kaste sig ud i bekæmpelse af hvepse på fuld tid og på professionelt plan. Derfor kan du trygt ringe til hvepseeksperten, hvis du skal have fjernet et hvepsebo. Vi klarer det hurtigt og sikkert.

Læs mere neden for, om hvordan vi arbejder eller tag kontakt til os nu, hvis du har et hvepseproblem.

Erfaring med hvepsebofjernelse siden 2017

Vi har bekæmpet hvepse og hvepsebo siden 2017 og har derfor masser af erfaring med at få hvepsene bekæmpet. Vi bruger både beskyttelsesudstyr og en miljøvenlig gift der hedder Ficam® D, så hvepsene kan blive fjernet sikkert og effektivt. Hvad enten hvepseboet befinder sig i murværket, under taget, i garagen eller i jorden, er vi din garanti for, at hvepsene forsvinder – og det endda til en fornuftig pris. Vi kører i hele Nordsjælland, så lad Hvepseeksperten klare dit problem med hvepse.

 

Bekæmpelse af hvepse under tag

Hvepsebo under taget kan være udfordrende og gøre det nødvendigt at anvende en stige, når vi anbringer hvepsegiften. Vi medbringer selv stige, men er det nødvendigt med en meget lang stige, er det vigtigt at du selv har en, vi kan stå på. Det vil i mange tilfælde være nødvendigt, når vi går i gang med bekæmpelse af hvepse under tag, at vi kan komme relativt tæt på, når vi sprøjter hvepsegiften mod hvepseboet – også selvom vi har specialudstyr med.

 

Fjernelse af hvepsebo på loftet

Hvepsebo på loftet er meget almindeligt. Indgangen til hvepseboet kan være svær helt præcis at udpege, når det sidder skjult, men indgangen er typisk i nærheden af steder, hvor der en høj koncentration af hvepse i luften. Hvis dit hvepsebo på loftet sidder et svært tilgængeligt sted, tilfører vi hvepsegiften ved hjælp af specialudviklet udstyr til anbringelse af hvepsegift.

Fjernelse af hvepsebo – jo før, jo bedre

Hvepsebo kan befinde sig på loftet, under taget, i jorden og i muren. Uanset hvor dit hvepsebo befinder sig, er vi klar til at stå for din hvepsebobekæmpelse. Bekæmpelse af hvepse i hele Nordsjælland sker inden for 24 timer på det tidspunkt, som passer dig bedst. Fjernelse af hvepsebo har en pris, men det kan hurtigt vise sig at være pengene værd. Når hvepse først går til angreb, kan det gå grueligt galt. Så bekæmpelse af hvepse skal ske så snart, man opdager dem. Vi kommer ud til dig med den helt rigtige og godkendte hvepsebogift, så du kan være helt tryg ved, at bekæmpelsen af dit hvepsebo foregår efter bogen.

 

Hvilken gift bruger vi mod hvepsene?

Vi bruger udelukkende miljøgodkendte sprøjtemidler, når vi bekæmper dit hvepsebo. Giften hedder Ficam® D og er kvalitetsstemplet af Miljøstyrelsen. Klik her for at se oversigten over Miljøstyrelsens godkendte bekæmpelsesmidler. Vores bekæmpelsesmetoder af hvepse er i fuld overensstemmelse med Skadedyrslaboratoriets anbefalinger.

 

Hvepsebo gift & gift til hvepse

Hvepsebo i jorden bekæmpes med hvepsbo gift på samme måde, som hvis det var bekæmpelse af hvepse under dit tag. Når du har hvepse i jorden, kommer der altså til at lægge gift mod hvepse på arealet lige omkring indgangen til hvepseboet. Derfor er det vigtigt, at du holder børn og hunde væk fra området, hvor vi har foretaget hvepsebekæmpelse, indtil næste gang det har regnet, eller du har spulet giften væk med en haveslange.

 

​Hvepse Ekspert

Brunemarksvej 3

3490 Kvistgård

Find rute på Google Maps

CVR: 38818635

Vilkår og betingelser

Privatlivspolitik

Telefontid 7-20

Ring og få en fast pris på din bekæmpelse

Telefon: 30 22 96 76

lasseengmann@hotmail.com