Vi er hos dig hurtigt – typisk inden for få timer

Kan du selv bekæmpe hvepseboet?

Du kan selv bekæmpe hvepseboet hvis boet er synligt. Det er jo rart at spare pengene, men det er super farligt at bekæmpe dem selv, uden brug af sikkerhedsudstyr. Hvepse indeholder noget af den mest potente gift man kender til.

Du kan få vævsskader, eller i værste tilfælde få så stærk en allergisk reaktion at du dør af det. Det kan være at du tænker, at det nok ikke er så farligt selv at gå til, men det er det! Vi anbefaler derfor at du bruger de penge det koster at få en professionel til det.

Derfor er det svært for dig at få bugt med hvepsene

Hvis ikke hvepseboet er synligt, er det stort set umuligt at bekæmpe hvepsene med produkter fra byggemarkedet. Vi bruger en professionel, miljørigtig og effektiv pulvergift, som vi indblæser med pumpe. Hvepseboet kan være langt fra fra indgangen, men pulvergiften vi indblæser, har den egenskab, at den klæber sig til kroppen på arbejdshvepsen. Arbejdshvepsen slæber så giften ind til hvepsedronningen som herved dør og stopper med at producere yderligere hvepse og dermed er du hvepsene kvit.

Kan man skræmme hvepsene væk?

Vi ser nogle gange, at vore kunder hænger en papirpose op i håb om at det skræmmer nye hvepse, så ikke de bygger et bo. Vi ser også at der bliver bygget hvepsebo klods op af papirposen. På gamle lofter ser vi ofte mange hvepsebo hænge fra tidligere år. Her ser vi også nye hvepsebo klods op af de gamle. Vores konklusion er, at en papirpose ingen effekt har.

​Hvepse Ekspert

Brunemarksvej 3

3490 Kvistgård

Find rute på Google Maps

CVR: 38818635

Vilkår og betingelser

Privatlivspolitik

Telefontid 7-20

Ring og få en fast pris på din bekæmpelse

Telefon: 30 22 96 76

lasseengmann@hotmail.com