Vi er hos dig hurtigt – typisk inden for få timer

Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der ingen oplysninger om dig, udover dem, du selv taster, så vi kan kontakte dig.

Personoplysninger

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges udelukkende til at kontakte dig vedrørende dit problem med hvepse.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, umiddelbart efter vi har drøftet løsningen på dit hvepseproblem.

Videregivelse af oplysninger

Oplysningerne anvendes udelukkende til at komme i kontakt med dig og deles ikke med andre.Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det, hvilket vi ikke anmoder om.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: lasseengmann@hotmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Hvepseekspert.dk

Brunemarksvej 3

3490 Kvistgård

​Hvepse Ekspert

Brunemarksvej 3

3490 Kvistgård

Find rute på Google Maps

CVR: 38818635

Vilkår og betingelser

Privatlivspolitik

Telefontid 7-20

Ring og få en fast pris på din bekæmpelse

Telefon: 30 22 96 76

lasseengmann@hotmail.com